I-kull

Callie och Eskil blev den 7/10 2013 stolta föräldrar till två söta valpar, en hane på 103 gram och en tik som vägde 77 gram. Så små nyfödda har vi inte haft tidigare, men Callie tog väl hand om dem och de ökade sakta men säkert på sina vikter. Jag trodde först att båda var sobelfärgade, men det visade sig efter en tid att lilla tiken var svart med mycket skiftningar i brunt.

Hanen, som fick namnet I’m Isac och kallas för Sigge, flyttade till Caroline Malmborg i Täby. Hemma har Sigge en havanaiskompis, som heter Molle och i stallet där de tillbringar dagarna finns en havanaiskompis till. De har numera en stor trädgård att springa och leka i, toppen tycker jag och säkert de också.

Lilla tiken  I’m Ingrid blev kvar här i Göteborg hos familjen Mårtensson och kallades för Mindy. Tyvärr blev Mindy väldigt sjuk och vårdades på intensivvårdsavdelningen på Blå Stjärnan under en tid. Hon blev lite bättre och fick komma hem, men försämrades igen. Då veterinärerna inte kunde göra mer för henne, fick hon (till sin familjs och min stora sorg) somna in.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s