A-kull


Första kullen föddes innan jag hade kennelnamn och eftersom jag övertog ett namn får jag inte registrera dem med prefixet ”Sedes”.
Stolta föräldrar till A-kullen är Malte och Sassa.Tre små valpar föddes den 28 april 2007: två hanar och en tik. Först ut var Anton-Amaretto, en sobel/vit kille. Sedan kom en tjej, Alexis-Anisett, också sobel/vit och till sist föddes Allan-Amarillo, en svart/vit gosse. Sassa var en duktig mamma och tog väl hand om sina små.
Anton växte upp till en stilig herre och ställdes ut av matte Caroline. Första utställningen som junior blev han BIR och fick cert. Strax efter sin 2-årsdag tog han det tredje certet och blev därmed champion. Han har blivit pappa till ett antal avkommor, varav Behave’s Joker In Jazz (Calle) är den mest framgångsrike i ringen: Världsvinnare 2012, ett av många fina resultat.
Lexis, min förstfödda lilla tjej, kunde jag inte tänka mig att skiljas ifrån, så hon är kvar här hemma. Mer om henne finns på hennes egen sida.
Allan blev ”gårdshund”, familjen har många kor och hemmet delar han med några katter, förutom matte Inger o husse Christer förstås.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s